Чт, 2024-04-18, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Інтригу екстреного візиту зберегли Кокс і Квасьнєвський
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Керівники Моніторингової місії Європейського парламенту Пет Кокс та Александр Квасьнєвський залишили Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові, в стаціонарі якої перебуває екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Приблизно о 17:55 кортеж автомобілів з європолітиками виїхав з території медичного закладу.

Всього у лікарні Кокс і Квасьнєвський пробули понад дві з половиною години. Вони не прокоментували свій візит до ЦКЛ "Укрзалізниці" – кортеж проїхав повз журналістів.

Прихильники Тимошенко, які в цей час чергують поруч з прохідною лікарні, зустріли автомобілі керівників Моніторингової місії вигуками "Юлі-волю!"

Як раніше повідомлялося, кортеж із мікроавтобусом, в якому були представники Європарламенту, в'їхав на територію лікарні о 15:15.

Незадовго до цього в лікарню приїхали заступник голови Державної пенітенціарної служби Олександр Дука, начальник управління ДПтС у Харківській області Євген Бараш, прокурор Харківської області Геннадій Тюрін і наглядовий прокурор Ігор Краснолобов.

Як повідомлялося, місія представників Європарламенту екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського перебуватиме в Україні 26-28 травня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 938 | Додав: adminA | Теги: Кокс і Квасьнєвський, інтрига екстреного візиту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]