Пт, 2024-03-29, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
Іонова - Порошенко створив такі умови, що люди не відчувають війни, яка триває на Донбасі
Інші останні Політичні новини

Порошенко створив такі умови, що люди не відчувають війни, яка триває на Донбасі – Іонова

Президент України Петро Порошенко створив такі умови, що люди не відчувають війни, яка триває на Донбасі.

Про це в ефірі "Прямого" розповіла заступник Голови Комітету ВР з питань європейської інтеграції, народний депутат України фракції Партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова.

"За кордоном не тільки наші громадяни підтримують президента (Петра Порошенка,-ред.), але все ж таки також і наші міжнародні партнери, які кожен раз відзначають ті зміни масштабні, які відбулися. Єдине, що дуже прикро – це і моя думка, а також думка наших європейських друзів – це те, що, на жаль, в Україні риторика про Путіна не працює.

Тобто люди не вірять, що є війна, що йдуть такі загрози. Тобто президент Порошенко створив такі умови, що армія захищає, і дійсно в інших містах, в інших областях люди не відчувають цієї війни. Хоча все могло бути по-іншому. Але, знову ж таки, хотіли як краще, а виходить, що люди не розуміють, що вже більше 13 тисяч вбитих, більше 25 тисяч поранених. Про це говорять нам наші міжнародні партнери", - наголосила Іонова.

Вона зауважила, що в Україні ще не завершилася революція гідності.

"Тут не можна говорити, що люди втомилися. Тому що ми виборюємо свою державу. У нас Революція гідності ще не завершилася. Армія ж не втомилася захищати нас, щоб ми вільно проводили демократичні вибори, що ми вільно обирали серед такої величезної кількості політикуму. Але ми маємо не забувати, що вони кожен день там ризикують життям, ми втрачаємо ці житті. І Путін робить все для того, щоб якраз тут в Україні виграла та людина, яка буде абсолютно неконкурентна і не буде протистояти Путіну і російській агресії. Тому ми маємо думати стратегічно", - додала Марія Іонова.

Раніше "Прямий" повідомляв, що за остаточними результатами першого туру виборів 2019 на закордонних дільницях переміг чинний президент України Петро Порошенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, Донбас, Умови, Іонова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]