Пт, 2024-04-19, 09:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:40
iPhone5 розроблений Стівом Джобсом вийде в 2012 році
Інші останні Новини світу науки і технологій
Запуск "справжнього" iPhone5, над яким активно працював засновник Apple Стів Джобс, очікується в наступному році – як і нових продуктів серії iPod, Mac і iPad.

Західна преса зараз активно обговорює те, що після смерті Джобса його компанії залишилася значна спадщина – проекти нових продуктів щонайменше на чотири роки, які забезпечать рух Apple по вектору, який задав покійний.

За словами директора споживчого підрозділи в аналітичній компанії Yankee Group Карла Хоува, це зовсім не дивно, тому що планшет iPad, наприклад, був задуманий ще в 2004 році, тоді як вийшов він лише в 2010-му.

Він також зазначив, що нові продукти Стів Джобс розробляв не за квартал-два до запуску, а на роки вперед.

Очікувалося, що Apple представить п'яте покоління смартфона iPhone цього року. Хоча iPhone4S вважається п'ятим поколінням (а 3GS - третім), деякі впевнені, що апарат не настільки інноваційний, щоб заслуговувати імені 5.0. Втім, Apple і не назвала смартфон так.

Примітно, що iPhone4S, незважаючи на скептицизм багатьох аналітиків, за першу добу з моменту відкриття попереднього замовлення зібрав понад 1 млн заявок. Колишній рекорд, що становив 600 тисяч попередніх замовлень за першу добу, належить його попереднику - смартфону iPhone4, продажі якого почалися в 2010 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1222 | Додав: nowyny | Теги: iphone5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]