Ср, 2024-04-24, 21:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:12
IV Київський міжнародний марафон стартував у столиці України
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У столиці стартував IV Київський міжнародний марафон, передає кореспондент УНН.

У заході візьмуть участь понад 2000 атлетів з 40 країн світу. Траса марафону проходить центральними вулицями столиці, старт і фініш - на Михайлівській площі. Крім класичного марафону (42,195 км), в рамках заходу відбудуться марафон-естафета вуличний забіг на 10 км і сімейний забіг на 5 км, забіги для дітей на 500 м.

Київський міжнародний марафон відбувся за підтримки КМДА та Федерації легкої атлетики Києва, а також за підтримки вітчизняних і міжнародних компаній.

У центрі Києва 28 квітня перекрито руху автомобілів і посилено заходи безпеки у зв'язку з проведенням 4-го Київського міжнародного марафону.

До охорони порядку залучено близько 600 міліціонерів, 200 працівників ДАІ та дві групи вибухотехніків з собаками. Патрулі міліції чергують протягом всього маршруту марафону. "Порядок забезпечує і наша служба безпеки, і 300 волонтерів", - повідомив глава оргкомітету марафону Дмитро Черницький.

Заходи були посилені у зв'язку з терактом на марафоні в Бостоні, де 15 квітня жертвами двох вибухів стали три людини, а понад 180 серйозно постраждали.

Київський марафон стартував о 9:00 на Михайлівській площі. Для участі в забігу зареєстрували 2200 осіб з 23 країн світу.

Вони повинні пробігти 40 кілометрів: два кола від Михайлівської площі по вулиці Володимирській до площі Перемоги та станції метро "Берестейська", а потім через Саксаганського та НСК "Олімпійський" - на Хрещатик і знову до Михайлівської площі. Спеціально для забігу з 8:00 до 16:00 перераховані вулиці перекриті для авто.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1054 | Додав: adminA | Теги: столиця України, IV Київський міжнародний марафон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]