Сб, 2024-04-20, 00:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
Із опозицією Коморовський поговорить про Тимошенко
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент Польщі Броніслав Коморовський перед фінальним матчем Євро-2012 в Києві має намір поспілкуватися з представниками української опозиції.

Про це повідомив міністр канцелярії польського президента Яромир Соколовський, слова якого наводяться на офіційному сайті глави польської держави, передає Iнтерфакс-Україна.

Соколовський повідомив, що зустріч із представниками опозиції відбудеться в посольстві Польщі в Києві.

За його словами, однією з тем цієї зустрічі буде ситуація навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Соколовський також підтвердив, що Коморовський "поспілкується тет-а-тет з українським президентом", зазначивши при цьому, що візит польського президента до Києва на закриття Євро-2012 матиме символічний характер, оскільки глава української держави Віктор Янукович був на матчі відкриття єврочемпіонату у Варшаві.

Водночас, як повідомляє прес-служба "Фронту змін", у зустрічі з Коморовським візьмуть участь голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, керівник Центрального штабу Об’єднаної опозиції Олександр Турчинов, голова Народного Руху України Борис Тарасюк, заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря.

За підсумками зустрічі орієнтовно о 17.40 заплановано спілкування з пресою.

Раніше прес-служба президента України повідомляла, що 1 липня Янукович проведе зустріч з Коморовським. Крім того, президенти відвідають фінальний матч Євро-2012 на НСК "Олімпійський" у Києві.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 961 | Додав: admin | Теги: Коморовський, тимошенко, опозицією | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]