Ср, 2024-04-24, 02:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:43
Як із "Шахтаря" "Байєр" поглумився. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Жорстокий удар по самолюбству і амбіціях донецького "Шахтаря". У Леверкузені, в матчі третього туру групового раунду Ліги чемпіонів, "Гірників" жорстоко побив місцевий "Баєр". Чемпіона України розгромлено з рахунком 4:0.

"Байєр" - "Шахтар" 4:0

Голи: Кісслінг, 22, 72, Рольфес, 50 (з пенальті), Сем, 57

"Баєр": Лено, Донаті, Спахіч (Вольшайд, 56), Топрак, Беніш, Рольфес, Джан, Кастро, Сем, Сон (Хегелер, 71), Кісслінг (Дердійок, 76)

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Хюбшман, Фернандо (Ілсіньйо, 61), Дуглас Коста, Тейшейра, Тайсон (Бернард, 46), Луїс Адріано (Феррейра, 78)

Навіть букмекери, які одноголосно ставили на перемогу "Баєра", навряд чи очікували, що результат буде таким. "Шахтар" створив неймовірно мало біля воріт німців, у свої ж отримав неймовірно багато.

На кого "​​Гірники" не були схожі на "БайАрені" то це на єдиний колектив. Кожен сам за себе. Хто повинен був кого накривати, а хто кого страхувати, в команді не розібралися. У підсумку Донаті безперешкодно подав у штрафну на Кісслінга, якого залишили з Кучером, що помітно поступається йому в габаритах. Німець без проблем перестрибнув українця, П'ятов не виручив - 1:0.

Розчинився на полі лідер і капітан "Шахтаря" Даріо Срна. Хорват ще й пенальті привіз. У своєму стилі, нишком вдаривши Кісслінга. В українському чемпіонаті такі витівки "Шахтарю" і Даріо прощають, а от Стефану Лануа боятися нема кого. Пенальті і 2:0.

Через кілька хвилин "Баєр" довів справу до розгрому, а геть принизливим, після помилки П'ятова, рахунок зробив Кісслінг.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 938 | Додав: adminA | Теги: Шахтаря Байєр поглумився. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]