Ср, 2024-04-24, 14:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:43
Із СІЗО на лікування терміново вивезли Луценка
Інші останні Політичні новини

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вивезли на лікування за межі Лук'янівського СІЗО, інформує "Українська правда".

Про це у Facebook написала колишній прес-секретар Луценка Вікторія Бєлова.

"Сьогодні зранку в терміновому порядку Юрія Луценка перевезли до Лікарні швидкої допомоги! Швидше за все, у те відділення гострих отруєнь, в якому він перебував у травні минулого року, оскільки тільки там є решітки на вікнах", - зазначила вона.

"За попередньою інформацією, палату, заздалегідь відремонтувавши, перетворили на камеру", - додала Бєлова.

У Державній пенітенціарній службі підтвердили, що у п’ятницю Луценка було вивезено з Київського СІЗО до лікарні швидкої допомоги для обстеження.

Як відомо, раніше в пенітенціарній службі повідомляли, що Луценка обстежать у Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги.

Раніше Луценко під час зустрічі зі співдоповідачами ПАРЄ в СІЗО звернувся до європейських гостей з єдиним проханням - забезпечити йому незалежне медичне обстеження для об'єктивної оцінки його здоров'я.

Апеляційний суд Києва дозволив дружині екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка Ірині зустрітися з чоловіком в Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, куди його госпіталізували в п'ятницю вранці з Лук'янівського СІЗО.

"Апеляційний суд дав дозвіл Ірині Луценко зустрітися з чоловіком. Наразі вона їде до нього в лікарню, якщо встигне до завершення часу, який відведено для прийому відвідувачів", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі партії "Народна самооборона".

Луценко вважає, що суддя Вовк ухвалив такий вирок, щоб його самого не посадили

Юрій Луценко вважає, що суддя Сергій Вовк був вимушений підтримати обвинувачення Генпрокуратури проти екс-голови МВС через те, що йому самому загрожувала в’язниця.

Про це Луценко сказав в інтерв`ю УНІАН, коментуючи поновлення кримінальної справи проти судді Печерського райсуду Києва Сергія Вовка, який оголосив вирок екс-міністру.

"Це ще раз підтверджує, що я був правий, коли казав про те, що екс-міністра внутрішніх справ судить суддя, проти якого порушено кримінальну справу", - сказав Луценко.

"Тож суддя Сергій Вовк, розглядаючи справи Луценка, Іващенка та інших, має чіткий вибір: задовольнити маячню Генпрокуратури або сісти самому", - продовжив екс-голова МВС.

При цьому Луценко сумнівається, що Вовка посадять.

"Чи посадять суддю Вовка? Не знаю, але дуже сумніваюся – у ГПУ ще стільки брудних справ!", - заявив він.

"А Вовка тепер і годувати не потрібно, він тільки в бік прокурорів і дивиться", - додав Луценко, перефразовуючи примовку.

Як відомо, 1 березня Верховний Суд відправив на повторний судовий розгляд кримінальну справу, порушену за винесення неправосудних рішень суддею Печерського райсуду Києва Вовком, у зв’язку з нововиявленими обставинами.

Таким чином було скасовано постанову Голосіївського районного суду та ухвалу Апеляційного суду столиці, якими було скасовано та підтверджено правомірність скасування порушення кримінальної справи стосовно Вовка.

Справу повторно розглядатиме Голосіївський райсуд Києва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1037 | Додав: adminA | Теги: СІЗО, лікування, вивезли Луценка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]