Чт, 2024-04-25, 03:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
Із застосуванням електрошокерів у Донецьку міліція побила футбольних фанатів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Слідом за численними закликами до бойкоту Євро-2012 з боку європейських політиків через репресії української опозиції, міжнародним осудом живодерських методів очищення міст від бродячих собак та вибухами в Дніпропетровську, в Україні новий гучний скандал. У Донецьку міліція побила фанатів "Дніпра", застосовуючи при цьому електрошокери (Відео).

Інцидент стався перед матчем донецького "​​Металурга" і "Дніпра". Як заявили після події представники вболівальників, співробітники міліції Донецька затримали 58 дніпропетровських фанатів.

Повідомляється, що реакція міліціонерів була викликана вимогою вболівальників пред'явити документи: "На прохання пред'явити документи вони відповіли відмовою і почали хапати за руки і бити наших уболівальників. А одного неповнолітнього хлопця 5 разів ударили електрошокером в область серця. Після чого всіх забрали в міліцію".

Також повідомляється, що в міліції не було складено жодного протоколу, але всіх затриманих сфотографували і записали особисті дані.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1088 | Додав: adminA | Теги: електрошокерів, Донецьку міліція, побила футбольних фанатів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]