Чт, 2024-03-28, 19:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
"Я не скаржуся, але ми працюємо з тим матеріалом, який є" - Блохін
Інші останні Спортивні новини
Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін прокоментував поразку своєї команди від "Бордо", яка спричинила виліт з Ліги Європи. Наставник емоційно відповідав на запитання журналістів, нарікаючи на низький рівень реалізації моментів та індивідуальної майстерності.

Нагадаємо, "Динамо" поступилося "Бордо" з рахунком 0:1.

"Персоналії я обговорювати не буду. Хто не накривав м'ячі, теж обговорювати не буду. Що ж стосується загальної оцінки, то, маючи перевагу в двох матчах, ми пропустили два голи зі стандартів. Інших можливостей у "Бордо" не було. Повторюся, треба використовувати свої моменти. Не використовуючи такі можливості, які були у нас в обох матчах з "Бордо", вигравати важко. Те, що так відбувається, свідчить про брак індивідуальної майстерності.

Якщо ви вважаєте, що команда сьогодні зіграла гірше, ніж у першому матчі з "Бордо", то будь ласка... Але скільки моментів ми створили сьогодні? На виїзді! Скільки команда повинна створити моментів на полі "Бордо"? Якщо ви вважаєте, що ми не так граємо, не та тактика, не той тренер, то так і пишіть. Якщо ви за цим сюди прийшли. Я це все вже в своєму житті пройшов".

Про гру "Бордо": "Бордо" сушив гру? Знову починається... І як він сушив? І чим сушив? Сушить зазвичай зранку (Сміється). Я не знаю, що вам сказати. "Бордо" грав сьогодні в п'ять захисників, молодість ту ні до чого. Так що нічим "Бордо" нас не здивував. Команда грала від оборони, намагалася провести разючу контратаку, а гол провели зі стандарту. Інших моментів біля наших воріт не було.

Я тренера "Бордо" привітав з тим, що у його команди сьогодні був один удар в площину, і це привело до одного голу. Таке буває у футболі. Як кажуть, тут, у Франції, се ля ві. Що зробиш, таке життя. Треба сприймати так, як воно є".

Про лідера команди: "А що мені робити? Створити лідера штучно? Це неможливо. Лідер проявляється в грі. Що ж таке - другу прес-конференцію не можу зрозуміти ваших запитань..."

Про нового форварда: "Поки що не знаю. Я не скаржуся, але ми працюємо з тим матеріалом, який є. І я задоволений тим, що ми показуємо станом на даний момент. А плакатися в рукав, скаржитися, що все погано, - це найпростіший вихід. Що є, то є. Щось встигаємо прищепити команді, щось ще ні. Але те, що у нас немає форварда, який може поставити завершальну крапку в атаці, - це так".

Про виліт з Ліги Європи: "Посилатися на лютий - це найпростіше виправдання. Я приймаю критику, яка є. Ми повинні були проходити "Бордо". А про лютневий або весняний футбол ви від мене ні слова не почуєте. Якщо інші тренери говорять про це, то ставте такі питання їм. Ми не забили "Бордо" - ось це і є причина".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1076 | Додав: adminA | Теги: матеріалом, Блохін, працюємо, який є | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]