Чт, 2024-03-28, 11:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:13
Яценюк назвав завдання уряду на 2016 рік. ВІДЕО
Інші останні Економічні новини

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк планує в 2016 році підняти соціальні стандарти і реалізувати дві реформи: середньої освіти та системи охорони здоров'я. Про це прем'єр в інтерв'ю програмі "Прайм-Тайм з Мирославою Гонгадзе" на телеканалі "Перший Національний".

"Я сподіваюся, що наступний рік стане роком економічного зростання. Плюс 2% ми досягнемо. Друге: ми зможемо в наступному році зробити підвищення соціальних стандартів. Питання в їхньому розмірі, але ми це зможемо зробити", - сказав Яценюк.

"Третє - на наступний рік я ставлю два ключові завдання: це реформа середньої освіти та це реформа системи охорони здоров'я. Це те, що має статися в 2016 році", - сказав глава уряду.

Він зазначив, що законопроекти з цих реформ уряд внесе у Верховну Раду разом з проектом державного бюджету на 2016 рік і проектом Податкової реформи, і Кабмін розраховує на їхнє ухвалення до наступного року.

"Я ніколи нічого не обіцяв, нам треба прийняти бюджет, нам треба прийняти Податковий кодекс, нам треба далі рухатися шляхом реформ, щоб від нас не відвернувся західний світ", - сказав прем'єр, наголосивши, що для цього Україна повинна мати політичну єдність і коаліцію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: завдання уряду, Яценюк, 2016 рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]