Пт, 2024-04-19, 20:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:42
Яценюк - оплату за неякісні послуги теплопостачання буде перераховано
Інші останні Економічні новини

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що оплата за теплопостачання має бути перерахована в тих будинках, де послуга не була надана на належному рівні.

Про це заявив Яценюк у ході засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Києві в п'ятницю, 8 січня, передає "Інтерфакс-Україна".

"По всіх об'єктах теплопостачання, де послуга не була надана якісно, ​​здійснити перерахунок. І основне - запланувати в поточному році відповідні ремонтні роботи по таких будинках", - заявив він.

Нагадаємо, раніше Кабмін ухвалив відповідну постанову від 30 жовтня 2015 № 1037 "Про введення перерахунку вартості послуги централізованого опалення в залежності від температури зовнішнього повітря". Згідно з нею, змінено порядок нарахування (визначення) плати за послуги централізованого опалення - у разі відсутності у квартирі та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку тепла.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: неякісні послуги теплопостачання, оплата, перерахування, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]