Сб, 2024-04-20, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:52
Яценюк - Україна та Люксембург готові "якомога швидше" підписати угоду про усунення подвійного оподаткування
Інші останні Економічні новини

Україна та Люксембург готові якомога швидше підписати угоду про усунення подвійного оподаткування між країнами, оскільки такий документ вкрай необхідний для розвитку двосторонніх економічних відносин. Про це 22 жовтня 2015 року сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час зустрічі з прем'єр-міністром Люксембургу Ксав'є Беттелем, передає УНІАН.

"Ми зараз з прем'єр-міністром (Люксембургу - ред.) обговорили необхідність якнайшвидшого завершення перемовин та підписання угоди про усунення подвійного оподаткування між Люксембургом і Україною", - сказав Яценюк.

Представники міністерства фінансів України і Великого Герцогства Люксембург парафували угоду про уникнення подвійного оподаткування 23 вересня. Перемовини тривали 12 років.

Це виявилося "дуже важливим кроком" для низки найбільших інвесторів, які працюють в Україні, зокрема, для компанії "ArcelorMittal", чий офіс розташовано у Люксембурзі.

"ArcelorMittal" володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" й низкою малих компаній, зокрема ПАТ "ArcelorMittal Берислав". Корпорація "Mittal Steel" індійського мултимільярдера Лакшмі Міттала придбала 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд гривень за стартової ціни 10 млрд гривень, після чого меткомбінат був перейменований на "Mittal Steel Кривий Ріг", пізніше - на "ArcelorMittal Кривий Ріг". За даними підприємства, у власності "Arcelor Mittal Duisburg GmbH" (ФРН) перебуває 95,128% його акцій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 856 | Додав: adminA | Теги: угода, усунення подвійного оподаткування, Люксембург, україна, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]