Чт, 2024-03-28, 23:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
Яценюк - українці будуть вільно подорожувати до Європи
Інші останні Туристичні новини

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк упевнений, що Україна зможе подолати всі труднощі і невдовзі громадяни зможуть вільно подорожувати до Європи. Про це він заявив під час відкриття святкування Дня Європи в «Мистецькому арсеналі» в Києві.

«Я дуже оптимістично дивлюсь в майбутнє України, яке б воно сьогодні не було складне. Ми перейдемо ці випробування, і разом з нашими європейськими партнерами Україна буде тільки сильніша... і українці будуть вільно подорожувати до Європи», – сказав Яценюк.

За його словами, для реалізації європейської перспективи Україна зробила чимало: підписана політична частина Угоди про асоціацію з Євросоюзом, на цьому тижні ухвалений остаточний пакет законів, необхідних для переходу до другої стадії лібералізації візового режиму.

«Україна хоче бути частиною Європи. Європу також ділили, Європу намагалися порвати. В Європі були війни, але Європа це все перемогла, і зараз вона об`єднана, єдина і вона запрошує Україну», – сказав Яценюк.

Сьогодні, 17 травня, в Києві проходять заходи, приурочені до Дня Європи. Україна з 2003 року відзначає це свято офіційно у третю суботу травня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: українці, вільно подорожувати до Європи, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]