Чт, 2024-03-28, 10:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:30
Jaguar XKR-S визнано кращим автомобілем за версією журналу Playboy
Інші останні Новини світу

Не дивлячись на всю свою еротику, журнал Playboy ніколи не був вульгарним. Мало того, з моменту своєї появи він прищеплював чоловікам гарний смак, і тому звання "Кращий автомобіль за версією Playboy" високо цінувалося автовиробниками. Та й не лише ними - справжні чоловіки уважно стежили за тим, що рекомендує купувати це культове видання, пишуть "Автоновости".

Отже - кращим автомобілем за версією журналу Playboy цього року був визнаний Jaguar XKR-S. Експерти видання високо оцінили не лише дизайн цієї машини і її стиль, але і потужний мотор і відмінну керованість, яка поєднується з достатньо високим рівнем комфорту.

Крім того, Playboy високо відзначив наступні моделі:

Lamborghini Aventador LP 700-4 Fiat 500 Range Rover Evoque Lexus CT 200h BMW 1-Series M Coupe Bentley Continental GTC Ford Mustang Boss 302 Audi A7 Mercedes-Benz CLS 63 AMG Hyundai Veloster

Слід зазначити, що наприкінці квітня на автосалоні в Нью-Йорку назвали переможця конкурсу "Найкращий автомобіль у світі". До фіналу цього змагання вийшли три кандидати: Nissan Leaf, Audi A8 і BMW 5 Series. І журі конкурсу ухвалило рішення підтримати компанію Nissan - її електрокар Leaf визнано найкращим на планеті.

На відміну від аналогічних конкурсів, що проводяться в США, Європі, Японії і деяких інших країнах, в World Car of The Year обирається машина, яку продають щонайменше в п'яти країнах як мінімум на двох континентах.

Крім того, сьогодні було вручено призи і в інших номінаціях. Так, "найкращим спортивним автомобілем" визнали Ferrari 458 Italia, в номінації "Найкращий екологічний автомобіль" переміг Chevrolet Volt, а найкращий автомобільний дизайн, як виявилось, у Aston Martin Rapide.

Переможці конкурсу World Car of the Year: 2011 рік - Nissan Leaf 2010 рік - Volkswagen Polo 2009 рік - Volkswagen Golf 2008 рік - Mazda2 2007 рік - Lexus Ls460 2006 рік - BMW 3-ої серії 2005 рік - Audi A6.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1119 | Додав: adminA | Теги: Jaguar XKR-S | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]