Пт, 2024-03-29, 01:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:26
Як і де провести новорічні свята в Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У Києві до новорічно-різдвяних свят підготували низку цікавих локацій з розвагами, фудкортами, ярмарками, фотозонами й концертами.

Про це повідомляє Департамент громадських комунікацій КМДА.

На Софійській площі працює новорічно-різдвяний ярмарок. 31 грудня тут будуть зустрічати Новий рік, а 7 січня влаштують різдвяну ходу і фестиваль Дідухів.

На Михайлівській площі працює зона дитячих розваг, з каруселями і колесом огляду, резиденція Святого Миколая, ярмарок народних майстрів та ін. Час роботи ярмарку: з 10.00 до 22.00 (1, 2 і 7 січня 2017 року до 02.00).

Триватимуть заходи до 15 січня. Вхід вільний.

На Поштовій площі до 15 січня працюватиме фотозона "Новорічне європейське містечко на Поштовій площі". Вхід вільний.

На вулиці Хрещатик, 36, на майданчику біля Київради влаштували фотозону "Новорічна казка на Хрещатику". Працювати вона буде до 15 січня. Вхід вільний.

На непарній стороні Хрещатика (на нижньому тротуарі від центрального виходу зі станції метро "Хрещатик" до Бессарабської площі) по 15 січня буде проходити новорічно-різдвяний ярмарок "Нове Різдво на Хрещатику". Вхід вільний.

На Спортивній площі в ці дні буде проходити ярмарок "Казкові новорічні дива". Вхід вільний.

У парку імені Тараса Шевченка до 15 січня відбуватиметься новорічно-різдвяний фестиваль. Працює Будиночок Святого Миколая. Вхід вільний.

У сквері біля пам'ятника Петру Сагайдачному і Григорію Сковороді на Контрактовій площі до 9 січня буде проходити фестиваль "Казки старого Подолу". Тут також працює парк казкових скульптур і атракціонів, ярмарок, заплановані святкові концерти, ігротеки. Час роботи ярмарку: 11.00 - 20.00. Вхід вільний.

На Театральній площі до 15 січня відбуватиметься 3D-шоу "Зимова казка" з трансляцією на головний фасад Національної опери України ім. Т.Г.Шевченка.

На Співочому полі 7 і 8 січня пройде фестиваль "Зимова Країна мрій". Гостей чекають: різдвяний ярмарок, традиційні гуляння, святкові вертепи, виступи українських колективів і колядників. Вхід для дорослих - 30 гривень, для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників бойових дій та ліквідації аварії на ЧАЕС - вхід вільний.

19 січня, в Гідропарку біля каплиці на честь Хрещення Господнього святкуватимуть Водохрещу. Під час заходів ієрархи Української православної церкви і Української православної церкви Київського патріархату освятять воду за відповідними регламентованими і встановленими канонами.

В новорічну ніч порядок забезпечуватимуть 11 тисяч правоохоронців

В Україні в новорічну ніч під час проведення масових заходів до забезпечення громадської безпеки буде залучено близько 10 тисяч співробітників Національної поліції і тисяча військовослужбовців Національної гвардії.

Як повідомляє Департамент комунікації Нацполіціі, в новорічну ніч заплановано проведення понад тисячу новорічних масових заходів за участю майже 750 тисяч громадян.

Поліція просить громадян поставитися з розумінням до роботи правоохоронців, не створювати конфліктних ситуацій і не порушувати громадський лад.

У Києві в новорічну ніч чергуватимуть близько тисячі правоохоронців, а для забезпечення порядку біля центральної ялинки і ще 10 ялинок в районах міста додатково залучать 500 осіб особового складу як Нацполіції, так і Нацгвардії.

Нагадаємо, 29 грудня поліція Києва та співробітники Нацгвардії перейшли на посилений режим роботи. За словами правоохоронця, з 28 по 30 грудня проводяться оперативно-тактичні заходи щодо попередження та припинення злочинів у Києві, на вулицях Києва, залізничних та автовокзалах, транспортних зупинках і платформах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: новорічні свята, як і де, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]