Чт, 2024-04-25, 03:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:08
Як Міноборони 20 років руйнувало армію ГПУ розслідує
Інші останні Кримінальні новини

Генпрокуратура проводить перевірку дій Міністерства оборони протягом 1992-2012 років, які могли призвести до занепаду української армії. Про це йдеться у відповіді головного військового прокурора Анатолія Матіоса на запит депутата від "Народного фронту" Дмитра Тимчука, яку депутат опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"В даний час проводиться вивчення наказів, підписаних у військовому відомстві в 1992-2012 рр., і розглядається питання про призначення судової комплексної комісійної криміналістичної експертизи тактичної і стратегічної обґрунтованості прийняття рішень щодо реформування Збройних Сил України, матеріальних наслідків таких рішень і сум завданого збитку", – написав він.

Тимчук також додав, що торік – у квітні та листопаді – з цього приводу були порушені кримінальні справи, пізніше об'єднані в одну.

Раніше повідомлялось, що чиновники Міністерства оборони України незаконно розпродавали військову техніку. Про факти кричущої корупції та розпродажу армійського майна заявив ще у 2014 році в.о. Генерального прокурора України Олег Махніцький.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: ГПУ, Міноборони, руйнування армії, 20 років | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]