Пт, 2024-03-29, 11:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:30
Як облаштувати дитячу кімнату: поради
Інші останні Новини України

Дитяча кімната - це саме багатофункціональне робоче місце в будинку. Тут і спальня, і кабінет, і спортивний зал, і ігрова. Для того щоб вмістити все це на обмеженій території від батьків вимагається дуже серйозний підхід. До покупки дитячих меблів необхідно підходити дуже зважено, інакше кімната може виявитися незручною і потрібно що-небудь заміняти або докуповувати. Особливо складно доведеться тим, у кого дітей двоє. Зрозуміло, є дитячі двоярусні ліжка, але крім цього треба організувати два робочих місця, шафи для більшої кількості речей, особистий простір для кожної дитини. Також варто подбати про опалення в кімнаті, а тому ми радимо неодмінно звернути увагу на керамічний обігрівач для дитячих кімнат, детальніше про який можна дізнатися на сайті dimol.ua.

Щоб грамотно спланувати кожну зону використовують меблі. Іноді вони виготовляються під замовлення, іноді збираються з готових модульних колекцій. У кожному з цих варіантів є свої плюси і мінуси. Індивідуальний підхід дозволяє використовувати кожен квадратний сантиметр площі, а модульні меблі відкривають широкі можливості для поступового облаштування дитячої. І кожен батько сам вибирає, який із шляхів для сім'ї зручніше.

Мабуть, найважливішим елементом дитячої є спальне місце. Оптимально використовувати ортопедичний матрац, який дозволить підтримувати спину дитини в максимально фізіологічному положенні під час сну. Іноді в дитячих можна зустріти диван або розкладне крісло - це також допустимо, однак слід уважно перевірити при покупці рівність поверхні для сну, її пружність і помірну жорсткість.

Для дитини, яка ось-ось піде в школу, обов'язково слід купити стіл, за яким можна буде вчити уроки. Зручно, коли стільницю можна регулювати за висотою. До такого столу підійде стільчик, сидіння якого також можна піднімати і опускати. Робоче місце, розміри якого підходять під зріст дитини, дозволяє зберегти поставу, уникнути надмірної втоми. До того ж такий стіл прослужить довгі роки, оскільки підходить і для першокласника, і для випускника.

Дитяча кімната - це місце для ігор. Найчастіше вони відбуваються на підлозі. Щоб дитині не було холодно, можна постелити в ігровій зоні килим. Слід також переконатися, що там відсутні протяги. Якщо ж вони є, то вікно можна замінити на металопластикове. Це дозволить зберегти тепло і створить комфортну атмосферу в дитячій. До того ж такі вікна пропускають набагато більше світла, ніж звичайні з дерев'яними рамами, а це - також важливо.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 857 | Додав: admin | Теги: дитяча кімната, керамічний обігрівач | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]