Ср, 2024-04-17, 00:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:33
Як отримати субсидії переселенцям - у Мінсоцполітики розповіли
Інші останні Економічні новини

Внутрішньо переміщені особи також можуть претендувати на отримання субсидії на житлово-комунальні послуги – на підставі договору оренди житла. Про це повідомив директор Департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко, передає прес-служба міністерства.

"Якраз для цих категорій населення, які проживають не за місцем реєстрації, є можливість оформлення субсидій з урахуванням договору оренди житла. Ми не вимагаємо якихось конкретних критеріїв, основне - щоб це був письмово складений договір, з переліком осіб, які проживають в орендованому житлі, і було визначено, хто сплачує за житлово-комунальні послуги. Це й буде підставою для призначення субсидій", - сказав Музиченко.

Він також зазначив, що сума субсидії у цьому опалювальному сезоні буде досить значною.

"Середній розмір субсидії, який ми прогнозуємо в цьому опалювальному періоді, буде становити десь до 2000 гривень на домогосподарство на місяць", - уточнив Музиченко.

Нагадаємо, в уряді збільшили бюджет на виплату субсидій для вразливих верств населення. За оцінками Мінсоцполітики, з початком опалювального сезону 2016-2017 років субсидії в Україні будуть отримувати близько 9 млн сімей.

За словами міністра юстиції Павла Петренка, завдяки системі субсидій питання про несплату комунальних послуг, а отже, і вилучення житла, взагалі не стоятиме.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 764 | Додав: adminA | Теги: субсидії переселенцям, мінсоцполітики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]