Чт, 2024-03-28, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:20
Як підібрати весільну зачіску?
Інші останні Новини України

Як підібрати весільну зачіску?

Яка наречена не мріє на день свого весілля виглядати чудово? Для дівчат важливі всі деталі весільного образу. Підбирати ідеальне вбрання, макіяж, манікюр і зачіску - заняття захоплююче, але копітке Зачіска на весілля підбирається під кожну наречену індивідуально, бо існує безліч нюансів.

1. Стиль весілля

Одним з головних орієнтирів при виборі весільної зачіски є стиль весілля. Образ нареченої має бути доречним. Коли наречена в бальному платті з'являється на по-королівськи розкішне весілля з розпущеним природними кучерями, цей образ виглядає не до кінця продуманим, а часом навіть дивним. Перегляньте образи наречених в тому чи іншому стилі. Так, для класичного весілля підбирайте відповідну зачіску, для весілля в стилі бохо - розпатлані кучері та коси, для ретро-весілля - зачіску певного періоду часу (різниця між десятиліттями велика - будьте уважні!).

Не варто забувати і про довжину волосся головної героїні весілля. І врахувати цей момент треба ще на стадії вибору стиля усього весілля. Якщо ж протиріч немає, то ви завжди зможете підібрати потрібну стрижку на коротке волосся тут, модну стрижку на середнє волосся тут, або потрібну весільну стрижку на довге волосся.

2. Тип обличчя нареченої

Звичайно, обирати зачіску слід не тільки виходячи лише від стилю весілля. Важливу роль відіграє обрис обличчя нареченої. Існує п'ять основних форм обличчя: овальна, прямокутна (квадратна), кругла, серцеподібна та видовжена. Як визначити вашу форму обличчя читайте тут http://krainau.com/krasa/forma-oblychchia.html

Дозволити собі будь-яку зачіску можуть наречені з правильним овалом обличчя. Тут немає жодних обмежень: підійдуть як високі, так і низькі зачіски, як розпущене волосся, так і зібране. За допомогою зачіски візуально можна коригувати форму обличчя. Якщо у нареченої квадратна форма, то округла зачіска пом'якшить лінії. Щоб подовжити кругле обличчя, необхідно зменшити об’єм волосся з боків біля вух та зробити бічний проділ. Для серцеподібної форми обличчя з вузьким підборіддям варто підібрати великі кучері в нижній частині зачіски і широкий чубчик. Для витягнутого обличчя підійде чубчик та об’єм з боків біля вух.

3. Макіяж

Необхідно звернути увагу на особливості рис обличчя дівчини. Правильно підібраний макіяж в гармонії з зачіскою створять ідеальний образ нареченої. Щоб наречена відчувала себе на день весілля впевнено, варто попередньо провести пробну зачіску та макіяж. Професійний перукар і візажист порадять найкраще поєднання зачіски та макіяжу для вашої форми обличчя і типу шкіри. Від розставлених акцентів у макіяжі буде залежати складність зачіски.

4. Сукня

Від весільного вбрання теж залежить вибір зачіски. Сукні бувають різними за силуетом, тканини та кількістю декору. Вбрання з блискучого атласу або шовку будуть красиво поєднуватися з гладкими зачісками. Легкі, які розвиваються на вітрі тканини - з грайливими природними кучерями. Різноманітні драпірування на сукні - з пасмами у складній зачісці, які подібні до ліній та вигинів вбрання. Деталь декору на плаття може повторитися і в весільному аксесуарі для волосся. А ось з кількістю каменів треба бути акуратнішими, щоб не перестаратися з блиском.

5. Мода

Щоб бути сучасною нареченою і виглядати стильно, варто погортати журнали з модними показами весільних колекцій світових дизайнерів. Так, ви дізнаєтеся, що в моді зараз гладкі зачіски з проділом по центру, низькі та високі пучки, пишні природні хвилі, довгі коси, ретро-зачіски 60-х та металеві аксесуари.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 928 | Додав: admin | Теги: весільна зачіска | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]