Чт, 2024-03-28, 10:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
Як розпізнати шахраїв з-поміж "благодійників" зі скриньками в метро - ЗМІ
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Київський метрополітен заполонили люди з прозорими скриньками. Керівництво підземки вже звернулося до міліції з проханням дати цьому раду та перевірити всіх благодійників із коробками, передає ТСН.

У столичній підземці щодня можна зустріти волонтерів із боксами "Врятуй життя", "Допоможи армії", "На АТО". Люди кидають гроші, проте незадоволених, каже керівництво метрополітену, більшає.

Журналісти у пошуках справжніх благодійників спустилися в метро. У вагоні дівчина-волонтер із сумним обличчям проходить між рядами, їй навіть вдається натиснути на жалість. Результат – додаткових 5 гривень у коробці. Сума могла бути і більшою, якби не камера – дівчина тікає.

"Дитячі долоні" - саме так називається фонд, на який працює ця волонтерка-втікачка. На вказаній на листівці адресі розташований головний офіс фонду. Чорні двері, замість вивіски – звичайний білий аркуш із графіком роботи. Єдиний працівник у кабінеті підтверджує – це офіс "Дитячі долоні". Працівник уникає запитань та радить приїхати згодом.

Наступного дня потрапити в офіс уже не вдається, охорона перед носом зачиняє двері. На інтерв'ю виходять два молодики, один з яких представляється директором, другий мовчки все знімає на камеру. Під час розмови директор підтверджує, що це їхня працівниця, волонтер на ім'я Олена. Її поведінку він вважає нормальною, а подальші запитання чоловіка дратують.

Раніше народні депутати підтримали у другому читанні та в цілому законопроект №1408 "Про внесення змін до деяких законів України (щодо волонтерської діяльності)". За відповідне рішення проголосували 256 нардепів з 226 мінімально необхідних. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: благодійників, скриньками в метро, розпізнати шахраїв, ЗМІ. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]