Чт, 2024-03-28, 11:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:16
Як вчити вчитися, або як давати інформацію в початковій школі
Інші останні Культурні новини

Стрімкість зміни шкільної програми застала зненацька багатьох батьків, адже більшість навчалися в початковій школі ще в минулому столітті. Тоді стабільна програма початкової школи давала хоч якісь переваги, адже була чітка спадкоємність підручників з початкової школи в середню ланку школи. Зараз, на жаль, такого немає, і вчителі змушені підбирати робочі зошити та книги з величезної кількості пропонованої різними видавництвами навчальної літератури.

Давати інформацію і вчити - одне й те саме?

Будь-яка навчальна програма передбачає певну кількість інформації, яку дитина повинна засвоїти. Наприклад, підручники з англійської мови для першого класу дають загальні знання про структуру мови, але засвоєння цього матеріалу цілком залежить від учителя. Безглуздо виглядають зошити, в яких учні друкованими літерами виводять англійський алфавіт. І це навчаючись у другому класі! Коли ж буде письмо? Як діти зможуть зрозуміти єдність друкованого та письмового слова? На жаль, як і з розвиваючим навчанням, картина з педскладу та ж - в початковій школі викладають іноземні мови вчителя середньої школи. Але вони не знають психологічні особливості дітей 7-10 років, тому викладають, а не вчать.

Учні не сприймають навчання іноземної мови як серйозну роботу, вони просто малюють "каракулі" незрозумілих значків, під якими немає сенсу, немає розуміння. Ну, не складаються «значки» в слова і пропозиції, але ж вже в третьому класі треба буде читати й переказувати, що неможливо без уміння вчитися самостійно. Але хто повинен вчити цьому мистецтву? Допомога батьків у цьому випадку нічого не вирішує, потрібно правильне викладання навчального предмета.

Як вчити англійської мови

Зрозуміло, вихід із ситуації є, його пропонують науковці та викладачі школи Оксфорд, які розробили серію oxford book. Тут англійської мови навчають за єдиною системою від нуля до вищого рівня, і це реальне навчання, яке має на увазі не тільки передачу інформації. Купувати слід навчальний комплекс цілком, оскільки використовувати тільки робочі зошити або тільки підручник недостатньо. Дитина не зможе виробити навички самостійної роботи з навчальними матеріалами, а тільки так можна засвоїти незнайому мову. Інтернет магазин bookletka.com пропонує купити або замовити курси навчання англійської мови для дітей будь-якого віку, для студентів, для дорослих, які вже володіють мовою. Це єдина система, побудована на однакових вимогах, що дає відмінний результат.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 902 | Додав: admin | Теги: интернет магазин книг, Інтернет-магазин літератури Booklet, інтернет магазин книжок, http://ru.bookletka.co, буклетка, http://www.bookletka.com. | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]