Чт, 2024-04-25, 03:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:37
Ями на дорогах міста одесити обвели фарбою, щоб влада звернула на них увагу
Інші останні Новини з регіонів України

14-го травня в Одесі стартувала безстрокова акція "Вдаримо фарбою по бездоріжжю!".

У ніч на 15 травня автолюбителі та небайдужі мешканці міста обвели білою фарбою дорожні ями і вибоїни, повідомляють "Українські новини".

"Ми сьогодні вночі закликали небайдужих мешканців Одеси вийти на свої вулиці і обвести білою фарбою ями і вибоїни, щоб їх бачили пішоходи та водії, але головне, щоб їх побачила влада, - розповів ініціатор акції, керівник Всеукраїнського товариства автомобілістів "Громадський контроль доріг" Сергій Дубенко.

За його словами, терпінню місцевих прийшов кінець, а приводом стало трагічне ДТП 14 травня, коли 26-річний мотоцикліст загинув, перекинувшись через глибоку вибоїну на дорозі.

Також автомобілісти Одеси закликали українців "зафарбувати білою фарбою дороги країни, щоб почервоніла влада від сорому", підкреслив Сергій Дубенко.

Він порадив фарбувати ями як підготовлені під ремонт, так і незаслужено забуті комунальними службами.

Подібна акція також пройшла в Дніпропетровську.

Активісти Громадського контролю доріг створили сайт, на який викладають фото розритого асфальту і ям мало не по коліно у кожному місті і містечку України.

"В Одесі, звідки все почалося, ми досягли того, що одеська влада моніторить цей сайт, на якому розміщені фото ям, і дійсно робить ремонт. Це немале досягнення. Ми звертаємося до громадських організацій, журналістів, телеканалів. Коли на проблему звертають увагу ЗМІ, коли це звучить новинах і з'являється на телебаченні, такі проблеми вирішуються швидше", - розповів керівник проекту "Українській правді".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1031 | Додав: admin | Теги: акція, Одеса, вдаримо фарбою по бездоріжжю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]