Чт, 2024-03-28, 16:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:01
Янукович реально не президент, а олігарх. А олігархи повинні за все заплатити - Жебрівський
Інші останні Політичні новини
Люди хочуть крові, але не своєї. Про це в інтерв'ю сказав народний депутат-"нунсівець" Павло Жебрівський, передаєGazeta.ua.

"Класно б сприймалося: "Усіх пересадити". Насправді якщо посадити, то треба ще охороняти - витрачати гроші. Питання просте: скільки коштує "Межигір'я"? Доплати і користуйся, якщо зможеш. Скільки коштує "Дніпроенерго"? Доплати. Недоплачено відсотків 80. Це десь чотири-п'ять державних бюджетів. 25 відсотків облгазу купують за 20 мільйонів гривень - здуріти можна. Сьогодні хороша квартира в центрі Києва коштує дорожче. Якщо немає чим доплачувати, віддай назад, а тобі компенсують стільки, скільки ти заплатив", - розповів він.

За словами Жебрівського, треба змусити платити податки в повному обсязі.

"Янукович реально не президент, а олігарх. А олігархи повинні за все заплатити. Це буде значно ефективніше, аніж посадити", - зауважив політик.

На його думку, хоч у країні ситуація погіршується, але за Партію регіонів голосують.

"Ці люди не бачать альтернативи. На Сході кажуть: "Ми вже не любимо Партію регіонів, але й не полюбили інших". Об'єднана опозиція говорила: "Ми їх зупинимо". От сидить людина на Сході й думає: "І що? На їхнє місце прийдуть ці? Чим ваш хрін нашої редьки солодший?" - додав Жебрівський.

Раніше повідомлялось, що економіка України може повернутися до рівня 2007 року в 2012 році за умови мінімального зростання економіки ЄС, а також досягнення домовленостей щодо зниження цін на російський газ. Таку думка висловив член бюджетного комітету ВР Павло Жебрівський, коментуючи заяву прем'єра Миколи Азарова про те, що ВВП України наступного року може повернутися до рівня 2007 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: олігарх, за все заплатити, Жебрівський: Янукович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]