Пт, 2024-03-29, 09:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Янукович веде діалог з Україною
Інші останні Офіційні новини
22 лютого об 11-й годині президент Віктор Янукович розпочав спілкування в прямому ефірі з громадянами України в рамках телепроекту "Діалог з країною" з нагоди третьої річниці інавгурації. Трансляцію в прямому ефірі ведуть канали: Перший національний, "1 +1", ICTV, "Україна" та "Інтер". Організацією та підготовкою дійства займалася адміністрація президента.

На початку розмови президент сказав, що Україна очікує переходу до етапу підписання Угоди про асоціацію з ЄС на саміті в Брюсселі 25 лютого.

"Я думаю, що буде ухвалене рішення про підготовку до наступного етапу, який повинен принести підписання Угоди про асоціацію з ЄС", - сказав Янукович в ході прямого телеефіру "Діалог з країною" в п'ятницю.

Крім того, глава держави наголосив на важливості питання створення зони вільної торгівлі з ЄС, який також буде обговорюватися в ході саміту, і переходу до другої фази виконання плану дій щодо лібералізації візового режиму з Євросоюзом.

З Януковичем спілкуються Савік Шустер ("Інтер"), Олена Фроляк (ICTV), Олександр Шилко ("1+1"), Наталія Малишко і Павло Тирський (Перший національний), Андрій Данилевич ("Україна") та Лариса Губіна (5 канал).

Головний редактор проекту "Діалог з країною" виконуючий обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов.

Організація спілкування Януковича проходила надсекретно, ЗМІ до ефіру так і не змогли дізнатися про населені пункти, задіяні у проекті, і майданчики включення.

У лютому 2011 році в рамках подібного телевізійного спілкування взяли участь 17 регіонів України. Трансляція тривала 4 години - на годину довше запланованого. Тоді Віктор Янукович визнав, що в державі є багато невирішених проблем і труднощів, розповів про майбутні реформи, корупцію у чиновницькому середовищі, свободу слова, /arch/ukraine/25feb2011/yanukovich.html#4">, податковий клімат, висловив своє ставлення щодо статусу російської мови і пам'яті про роки Голодомору 1932-1933 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1262 | Додав: adminA | Теги: діалог з Україною, янукович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]