Пт, 2024-04-19, 18:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:55
Януковича висміяли у американському мультсеріалі "Сімпсони"
Інші останні Новини світу

Режисери культового американського мультсеріалу "Сімпсони" в першій серії 23 сезону посміялися над образом, у якому можна вгадати Віктора Януковича, пише "Главком".

"Чоловік, схожий на українського президента, став далеко не першим об'єктом для насмішок відомого режисера Метта Гроунінга. За двадцять три роки, поки виходить серіал, у ньому нещадно глузували з президентів: від Рейгана з Горбачовим до Клінтона з Обамою", - зазначає видання.

Одним з персонажів нового епізоду став якийсь Віктор. "Він має міцну фігуру, обличчя з досить грубими рисами. Сидить цей Віктор в столиці України Києві, десь неподалік від Майдану Незалежності, у величезному кабінеті. Його охороняють кілька озброєних до зубів охоронців. Помічник вчить його користуватися комп'ютером та інтернетом", - йдеться в статті.

В одному з епізодів Віктор переглядає свою електронну пошту і дуже радіє тому, що співачка Бейонсе погодилася заспівати на дні народження його доньки. "Не важко здогадатися, що під образом доньки може ховатися Рінат Ахметов, а день народження - відкриття стадіону "Донбас Арена", на якому і співала зірка у 2009 році", - припускає автор.

"Ще один показовий епізод мультфільму - історія з дружиною Віктора. Вона в кадрі з'являється лише раз, але дуже не вчасно. На що Віктор обурено гаркає на неї - "Я ж наказав тобі сидіти у своїй кімнаті". Очевидно, навіть в Штатах вже всі знають історію про фактичну висилку Людмили Янукович до Донецька", - пише "Главком".

"Образ України з її Віктором, який склався в США і втілений творцями "Сімпсонів", не тішить: країна, де заправляє всім гангстер, який не вміє толком користуватися комп'ютером та інтернетом", - підсумовує видання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1622 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]