Пт, 2024-03-29, 04:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:31
Японський манікюр
Інші останні Новини України

Руки — це та частина людського організму, за допомогою якої можна зробити висновок про доглянутість людини. В даний час всі кращі салони світу пропонують значну масу різних послуг за їхнім доглядом. У той же час радимо звернути увагу, що все про манікюр, який зробить ваші нігті елегантними, ви завжди зможете дізнатися онлайн за посиланням http://xvatit.com.ua/nigti-manikyur/.

Одна з найбільш прогресивних процедур - японський манікюр. Такий тип манікюру допоможе у покращенні зовнішнього вигляду і здоров'я нігтьової пластини. Манікюр рекомендується не тільки слабкій половині людства, а й чоловікам. Процедура підвищить твердість пластинки нігтя. Помітним ефектом стане посилений ріст нігтів, гладкість і незвичайний блиск. Процедуру проводять у кілька етапів.

Діагностика та первинна підготовка нігтів до манікюру

Спочатку спеціаліст з манікюру повинен провести діагностику ваших нігтів. У ході якої проводить догляд за кутикулою, робить масаж. Після підбирається спеціальний спосіб догляду, також засоби, які будуть використовуватися, проводиться знежирення нігтів. Проводяться спеціальні ванночки, які зволожують, пом'якшують і очищають руки.

"Запечатування" нігтя

Під таким словосполученням, насамперед, мається на увазі закріплення результату і кінцева його обробка: полірування, шліфування.

Масаж

Саме масажем відрізняється японський манікюр. Проводиться він з використанням морських солей, ефірних масел, зволожуючих і живильних кремів, ванночок. Розслабляючий масаж подарує рукам незвичайну легкість, а значить і відмінний настрій.

Тривалість процедури складе хвилин 50. До складу препаратів, які необхідні для його проведення, входить в районі двадцяти-тридцяти найменувань. Всі препарати створені на натуральній, природній основі. Помітний ефект ви відчуєте навіть маючи самі ослаблені нігті через три-чотири процедури. Така процедура необхідна не тільки для нігтів рук, але і нігтів ніг.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1423 | Додав: admin | Теги: манікюр, нігті, візерунки на нігтях | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]