Чт, 2024-03-28, 17:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Японський завод автозапчастин побудують в Україні
Інші останні Економічні новини

Японська компанія Fujikura оголосила про намір відкрити нову фабрику з виробництва компонентів для автомобілів у Яворівському районі Львівської області.

Про це за результатами зустрічі з Ічіро Камадою, керуючим виконавчим директором "Фуджікура Аутомотив Європа", повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус, передає прес-служба міністерства.

"Нова фабрика буде розташована в Яворівському районі Львівської області. На першому етапі передбачається капіталовкладення розміром 6 млн євро і створення близько 300 нових робочих місць. Виробництво почнеться на території площею 11 600 кв.м. Протягом наступних трьох років підприємство має розширитися і працевлаштувати понад 3 тисяч людей", - розповів Абромавічус.

"Ми очікуємо, що під кінець 2016 року товарообіг підприємства складе до 40 млн євро, а в 2017-му - до 70 млн євро. Якщо ж бізнес буде добре розвиватися, ми розширимо наші виробничі потужності", - повідомив Камада.

Додамо, у рамках проекту "Економічний і соціальний відновлення Донбасу", фінансованого урядом Японії, ПРООН відновить 12 об'єктів, важливих для економіки регіону.

3 червня Верховна Рада ратифікувала угоду між Україною і Японією про сприяння і захист інвестицій.

За словами глави Мінекономрозвитку, в ході консультацій з японською стороною було визначено вразливі точки інвестиційного співробітництва, серед яких стан інвестиційного клімату в цілому, дерегулювання, простота ведення бізнесу і валютні ризики. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: україна, японський завод автозапчастин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]