Пт, 2024-04-19, 20:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:37
Ярмоленко перед битвою з "Шахтарем" підписав 5-річний контракт з "Динамо"
Інші останні Спортивні новини

Нападник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко підписав з клубом новий контракт, розрахований до 14 жовтня 2020 року. Про це він сказав в інтерв'ю офіційному сайту столичної команди.

"Я, як і раніше, хочу спробувати свої сили в якомусь із топ-чемпіонатів у складі одного з найсильніших європейських клубів. Знаю, що якщо "Динамо" будуть надходити по-справжньому серйозні пропозиції, то ми знайдемо варіант, який влаштує всі сторони. Не приховую, я дійсно хочу, щоб клуб отримав за мою підготовку гідну компенсацію. Я міг би зовсім скоро піти безкоштовно, але порахував, що з мого боку це буде неправильно", - заявив він.

Нагадаємо, в 2015 році в ЗМІ багато писалося про можливий трансфер Ярмоленка з "Динамо" в один з провідних європейських чемпіонатів, зокрема, в Англійську прем'єр-лігу.

25-річний Ярмоленко починав свою кар'єру у чернігівській "Десні", звідки в січні 2007 року перебрався до київського "Динамо". З травня 2008 року став гравцем основного складу "біло-синіх". З вересня 2009 року виступає за національну збірну України.

Сьогодні "Динамо" приймає "Шахтар"

У п'ятницю, 16 жовтня, на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві відбудеться центральний матч футбольної Прем'єр-ліги України, в якому столичне "Динамо" зустрінеться із донецьким "Шахтарем".

Початок матчу о 19.00. Пряма трансляція на каналі "2+2".

Протистояння спеціально заздалегідь було винесено на п’ятницю. Обидві команди на наступному тижні зіграють у Лізі чемпіонів УЄФА: у вівторок, 20 жовтня, "Динамо" прийматиме лондонський "Челсі", а у середу, 21 жовтня, "Шахтар" у Швеції зіграє із "Мальме".

Після 10 турів національної першості "Динамо" очолює турнірну таблицю, набравши 28 очок. У "Шахтаря" - 25 очок і можливість у разі успіху створити турнірне двовладдя.

Загалом у чемпіонаті України команди зустрічалися 47 разів. На рахунку "Динамо" 19 перемог за 13 нічиїх та 15 поразок (різниця м'ячів 63:52). На своєму полі "біло-сині" приймали "гірників" 23 рази: 14 перемог, 5 нічиїх та 4 поразки (39:20).

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з арбітром ФІФА Анатолієм Абдулою (Харків). Четвертий рефері - Анатолій Жабченко (Хмельницький). Суддівським спостерігачем призначений Віктор Дердо (Іллічівськ).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: 5-річний контракт, Ярмоленко, динамо, битва, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]