Пт, 2024-03-29, 15:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:51
Їжею жінки, перевантажені роботою, заповнюють дефіцит радощів
Інші останні Медичні новини

Результати досліджень, проведених співробітниками фінського Інституту професійної гігієни під керівництвом Ніни Неванпери, свідчать про те, що жінки, перевантажені роботою, більш схильні "заїдати" стрес, ніж їх однолітки, які менше працюють.

Про це пише у вівторок, 13 березня, NEWSru.co.il з посиланням на британське видання The Daily Mail.

Більш того, "бізнесвумен" їдять не лише, коли голодні, але і в стані емоційного збудження, і не зупиняються до тих пір, поки повністю не спустошать тарілку або ж холодильник.

Науковці також вважають, що перевантаженість роботою є наслідком проблем в особистому житті та накопичуваної роками незадоволеності - за допомогою об'їдання такі жінки заповнюють дефіцит радощів та задоволень в їхньому житті.

Нагадаємо, науковці з'ясували, що регулярне споживання жирних та солодких страв викликає зміни в мозку, ідентичні впливу наркотиків або алкоголю. Тобто люди можуть залежати від їжі, а ласуни подібні наркоманам.

А італійські науковці вважають, що запорука хорошого настрою криється в "правильній їжі", яка містить амінокислоту триптофан. Такі продукти, як правило, антідіетічни. Вони визначили список продуктів, які дозволяють подолати роздратування та гнів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 1157 | Додав: adminA | Теги: жінки, заїдати стрес, перевантажені, дефіцит радощів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]