Чт, 2024-04-18, 17:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
Юнкер обіцяє, що Україна до літа отримає безвізовий режим з ЄС
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер вважає, що Україна до літа отримає безвізовий режим з країнами Європейського союзу. Про це він сказав на прес-конференції з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом у Брюсселі, передає Європейська правда.

"Ми обговорили питання візової лібералізації – це відбудеться до літа", - сказав Юнкер.

Володимир Гройсман запросив Жан-Клода Юнкера і громадян країн ЄС відвідати Україну під час проведення міжнародного конкурсу "Євробачення" в 2017 році в Києві.

"Окремо хотів би, шановний пане президенте, скористатися можливістю і запросити вас, всіх громадян Європейського Союзу відвідати Україну. Тут у нас відбудеться конкурс" Євробачення ", - сказав Гройсман.

Прем'єр також продемонстрував главі Єврокомісії символ конкурсу.

Конкурс "Євробачення-2017" буде приймати Київ. Свою участь підтвердили 43 країн. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.

Нагадаємо, брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк повідомив, що безвізовий режим між Україною та Європейським союзом може набути чинності 12 червня.

Раніше Гройсман заявив, що остаточне рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму для громадян України може бути прийнято до червня нинішнього року. На його думку, причиною відстрочки Брюсселя стала міграційна криза в Європі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 731 | Додав: adminA | Теги: ЄС, україна, безвізовий режим, літо, юнкер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]