Пт, 2024-04-19, 16:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
Ювілейний 50 нокаут в активі українця. Володимир Кличко відгамселив Мормека. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Дюссельдорфі відбувся поєдинок українця Володимира Кличка і француза Жана-Марка Мормека, в якому на кону стояли чемпіонські пояси в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і WBA. Діючий володар титулів здобув впевнену перемогу, нокаутувавши Мормека в четвертому раунді.

Більш ніж істотна різниця в габаритах боксерів - Володимир на голову вищий за суперника і на майже 14 кг важчий - позначилася практично відразу. Після невиразного першого раунду, який Володимир витратив на те, щоб пристосуватися до низькорослого француза, а також до його постійних нирків в район пахви, надалі проблем в українця не виникло.

У другому раунді Кличко сів трохи нижче на ногах - така стійка відразу ж створила незручності Жану-Марку: француз почав збирати обличчям удари "Сталевого Молота" і досить швидко вирушив на канвас рингу. Добити опонента Володимир не встиг - клінч і гонг дозволили Мормеку на своїх двох закінчити раунд.

Відстояв екс-чемпіон у важкій вазі і третій раунд, знову зібравши головою значну колекцію ударів українця, але четвертий - приніс логічне закінчення цьому знущанню: фірмова "двійка" лівою-правою Володимира в область лівої вилиці француза, і контрольний постріл лівим хуком прямісінько в лоба принесли Володимиру ювілейний 50 нокаут у кар'єрі. Що стосується Мормека, то єдине, чим він може пишатися в цьому поєдинку - одним-єдиним влучанням. Як зізнався після поєдинку Володимир: "один джеб я все ж пропустив".

Тепер на Володимира чекає обов'язковий захист одного з поясів. Серед головних кандидатів називають, вже швидше за звичкою, Алєксандра Повєткіна, а також американців Кріса Арреолу та Тоні Томпсона.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: Володимир Кличко відгамселив Мормек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]