Чт, 2024-03-28, 19:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
Кабаєва народила Путіну доньку, а поселили її в "палаці Депардьє" - дізналися американці
Інші останні Новини світу
Президент Росії Володимир Путін, про якого ходять чутки, що він має сина від гімнастки Аліни Кабаєвої, став батьком другої дитини. Про це пише у свіжому номері американської газети New York Post Річард Джонсон.

Він стверджує, що 29-річна Кабаєва народила дівчинку в листопаді. За даними видання, Путін поселив Кабаєву з їхніми двома дітьми в своєму сочинському палаці "Бочаров Ручей". Де, до речі, він нещодавно вручав російський паспорт французькому актору Жерару Депардьє.

Видання нагадує, коли в 2008 році газета "Московський кореспондент" повідомила про таємний зв'язок Путіна і Кабаєвої, власник газети, російський мільярдер Олександр Лебедєв миттєво спростував це і закрив видання. Але чутки прижилися в російських медіа.

При цьому дружину Путіна, Людмилу, ніхто не бачив на публіці з часу останньої інавгурації її чоловіка і про неї не було жодних офіційних відомостей.

Глава Чечні Рамзан Кадиров, вітаючи її в Twitter і бажаючи їй "довгого життя" в "кавказькому стилі", випадково назвав Людмилу Путіну "першою дружиною". Це, зазначає нью-йоркська газета, може бути непрямим підтвердженням чуток про "інше життя" російського президента. І про те, ніби Людмила Путіна живе в Єлизаровському монастирі під Псковом, в апартаментах ціною півтора мільйона доларів.

Нагадаємо, що New York Post стала джерелом перших чуток про зв'язок Путіна з Кабаєвою і їхню спільну дитину. Як писало видання, першу дитину Кабаєвої назвали Дмитром - на честь тодішнього президента Дмитра Медведєва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 994 | Додав: adminA | Теги: палаці Депардьє, Путіну доньку, Кабаєва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]