Пт, 2024-03-29, 00:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:41
Кабмін і парламент будуть солідарні з президентом - Яценюк
Інші останні Політичні новини

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк впевнений, що глава держави, уряд і парламент будуть єдиним цілим.

«Знаю, як єдине ціле будуть діяти Президент, Парламент і Кабінет міністрів», - написав сьогодні після інавгурації президента Арсеній Яценюк на своїй сторінці Facebook.

«Вітаю Петра Порошенка з вступом на посаду Президента України. Сьогодні у нас є законний і легітимно обраний на чесних і прозорих виборах глава держави. Мільйони українців своїм вибором довели, що Україна – єдина і неподільна», - написав він.

Нагадаємо, в п’ятницю, 6 червня, свою доповідь про 100 днів діяльності уряду Арсеній Яценюк також почав з обіцянки, що президент, Верховна Рада і Кабінет міністрів будуть діяти як єдине ціле.

Нагадаємо, в суботу 7 червня, новообраний президент України Петро Порошенко дав присягу на вірність народу у Верховній Раді і вступив на посаду президента і Верховного головнокомандувача. На інавгурації присутні 56 іноземних делегацій. З них 23 - на рівні президентів, прем'єр-міністрів, спікерів парламентів і керівників міжнародних організацій.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: парламент, Кабмін, Яценюк, солідарні з президентом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]