Ср, 2024-04-24, 05:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:40
Кабміну РНБО доручила збільшити зарплати фахівцям з кібербезпеки
Інші останні Економічні новини

Рада національної безпеки і оборони доручила Кабінету міністрів збільшити фінансування державних органів влади, які відповідають за питання інформаційної та комп'ютерної безпеки. Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, інформує «112 Україна».

«Окреме питання, яке доручено опрацювати уряду, стосується збільшення фінансування, тобто матеріального заохочення працівників у державних органах влади, які відповідають за питання інформаційної і комп'ютерної безпеки. На превеликий жаль, висококласних фахівців, які розбираються в ІТ-технологіях, кіберзахисті, привести в державні органи влади одним е-декларуванням досить важко, потрібна ще й дуже серйозна зарплата», – зазначив він.

Турчинов наголосив, що водночас РНБО виступає за виділення Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації 250 млн грн на посилення кібербезпеки.

Нагадаємо, 27 червня в Україні відбулась хакерська атака, внаслідок якої постраждали чимало українських компаній. Вірусом Petya.A було уражено кілька українських банків, державні та комерційні підприємства.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 743 | Додав: adminA | Теги: фахівці кібербезпеки, зарплати, Кабмін, РНБО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]