Пт, 2024-03-29, 08:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:57
Канада хоче допомогти економічному зростанню України
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною дозволить побудувати більш успішну Україну і підвищити добробут її жителів. Про це заявила міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд, передає "Укрінформ".

"Канада рішуче налаштована підтримувати українців у їхньому прагненні побудувати більш безпечну, стабільну й успішну Україну. Наша нова угода про вільну торгівлю допоможе економічному зростанню і створенню робочих місць як для українців, так і для канадців, особливо членів середнього класу і тих, хто прагне долучитися до нього", - сказала Фріланд.

Вона також акцентувала на "довготривалому і непохитному" зобов'язанні Канади перед народом України.

"І Канада, і Україна налаштовані вчасно ратифікувати та імплементувати угоду про вільну торгівлю, щоб канадці й українці почали отримувати від неї перевагу якомога швидше", - зазначила представник відомства.

11 липня Україна і Канада підписали Угоду про зону вільної торгівлі. Церемонія відбулася в Києві в присутності президента України Петра Порошенка та прем`єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Тоді ж голова Верховної Ради України Андрій Парубій пообіцяв прем’єр-міністру Канади швидку ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між двома країнами.

20 вересня уряд Канади вніс на ратифікацію угоду про вільну торгівлю з Україною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 726 | Додав: adminA | Теги: допомога економічному зростанню Укр, Канада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]