Чт, 2024-03-28, 16:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:31
Хепі-енд волинського Хатіко : господар знайшовся в Греції і приїхав за ним
Інші останні Надзвичайні новини

Історія волинського Хатіко, схоже, закінчилася хепі-ендом. Собака майже рік виглядала свого господаря на узбіччі траси біля селища Маяки, яке знаходиться біля Луцька, їжу від чужих людей брала, але у двір ні до кого йти не хотіла. І от тепер її господар знайшовся, повідомляє ТСН.

Господар упізнав пса, переглядаючи новини аж у Греції. "Батько побачив по телевізору в новинах. Каже, поїдь подивися – копія нашого Боби", - розповідає хазяїн собаки Степан Голембйовський.

Наступного дня Степан був уже в Маяках. Але на зупинці собаку не застав і пішов питати по людях. Бобка шукали півночі, але марно. Хлопець поїхав ні з чим, та обіцяв повернутися. І за тиждень таки повернувся. Через 5 років і тисячі кілометрів вони нарешті зустрілися і впізнали один одного.

Степан розповідає, що Бобко зі щеняти ріс в обійсті дідуся на Івано-Франківщині. Коли ж старенький помер, пес був невтішний, а невдовзі по тому зник.

"Він цілий місяць ходив одною стежкою туди, до дідуся на цвинтар", - каже Степан. Іншого собаку Голембйовські не брали. Берегли і пам'ять про Боба, і його буду.

На Івано-Франківщину Бобка-Хатіко проводжали усім селом. З Греції додому невдовзі приїдуть і батьки Степана. "Бобі повертається до своїх справжніх хазяїв. Не тих, що його викинули, а тих, що його дуже люблять і чекають", - радіє жителька села Маяки Алла Гузь.

Нагадаємо, селяни раніше розповідали, що господар позбувся "українського Хатіко", як мішка зі сміттям - пса викинули з машини, навіть не загальмувавши. Покалічену й налякану тварину виходили місцеві жителі. Люди у Маяках не раз намагалися взяти собаку до своєї господи. Проте пес все сподівався, що по нього повернеться його справжній господар.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1271 | Додав: adminA | Теги: волинського Хатіко . хепі-ендом. го | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]