Пт, 2024-03-29, 07:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:29
ХІ Міжнародний музичний фестиваль Koktebel Jazz Festival стартував у Криму
Інші останні Новини шоу-бізнесу
У Криму в селищі Коктебель у п'ятницю, 13 вересня, стартував XI Міжнародний музичний фестиваль Koktebel Jazz Festival.

Як повідомляє прес-служба Міністерства курортів і туризму автономії з посиланням на арт-директора фестивалю Олександру Єрченко, цього року Koktebel Jazz Festival відбудеться на чотирьох сценах: Nu Jazz Stage, "Золота Волошинська сцена", Open Stage і нічний майданчик у ресторані "Зодіак", передає Інтерфакс-Україна.

Уперше плануються виступи кубинського джазового виконавця - скрипаля Ескубе Омара Пуенте та піаністки з Японії Юко Окамото. У програмі також виступ яскравих британських виконавців, зокрема гурту British Sea Power і композитора Патріка Вульфа.

Як вважає міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв, вересень - сприятливий час для проведення не лише Koktebel Jazz Festival, а й інших значущих для Криму заходів. "У вересні ще тепле море й дуже м'який клімат. Також на гостей півострова, які відвідають його саме в цей час, чекають низькі ціни на туристичні послуги, що сприятиме приємному та комфортному відпочинку", - сказав він.

XI Міжнародний музичний фестиваль Koktebel Jazz Festival завершиться 15 вересня.

Як повідомлялось раніше, учасником "нульового" дня фестивалю "Джаз Коктебель-2013" став український гурт Green Grey, який відіграв на головному майданчику фестивалю, сцені Nu Jazz, в середу, 11 вересня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1256 | Додав: adminA | Теги: ХІ Міжнародний музичний фестиваль K, криму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]