Вт, 2024-04-23, 18:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:42
Хто розстріляв парад до Дня матері в Новому Орлеані, поліція встановила з випадкового ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Поліція американського міста Новий Орлеан (штат Луїзіана) встановила особу чоловіка, який відкрив у неділю, 12 травня, вогонь по учасниках параду на честь Дня матері, повідомив журналістам глава міської поліції Ронал Серпас. За його словами, у злочині підозрюється 19-річний Акейн Скотт, пише News.ru.com.

Серпас зазначив, що поліція Нового Орлеана раніше вже стикалася зі Скоттом. У лютому 2012 року він був заарештований і звинувачений у незаконному зберіганні вкраденої зброї. У квітні того ж року окружний прокурор, однак, відмовився від звинувачень.

У березні цього року молодий чоловік був знову заарештований, його звинуватили в опорі поліції, незаконному зберіганні і носінні зброї, а також у зберіганні героїну. Проте пізніше в силі залишилося лише звинувачення, пов'язане зі зброєю. Скотта відпустили на волю під заставу 15 тисяч доларів. Він мав з'явитися в суді в четвер, 16 травня.

На запитання, чи були у підозрюваного спільники у стрілянині в День матері, Серпас ухильно відповів, що розслідування тільки почалося.

Внаслідок вчиненої зловмисником стрілянини поранено 19 осіб - десятьох чоловіків, сімох жінок, 10-річного хлопчика і дівчинку такого ж віку. Більшість потерпілих, у тому числі діти, отримали легкі дотичні поранення, що не загрожують життю. Трьом постраждалим зроблено хірургічні операції.

Раніше представники поліції повідомили журналістам, що причетних до стрілянини може бути троє. За інформацію про злочинця або злочинців влада оголосила винагороду в розмірі 10 тисяч доларів.

Напередодні поліція Нового Орлеана виклала відео, на якому зображений підозрюваний. На ролику видно, як чорношкірий молодик у білій футболці і темних штанях стріляє по людях. Учасники параду кидаються врозтіч, деякі з них падають. Тим часом зловмисник тікає з місця події.

Злочинця поліція описувала як афроамериканця у віці від 18 до 22 років, одягненого в білу футболку та сині джинси. Очевидно, це і був, за версією слідства, 19-річний Акейн Скотт.

Нагадаємо, в Новому Орлеані невідомі відкрили стрілянину по глядачах, які спостерігали за парадом на честь Дня матері. Поранення отримали щонайменше 19 людей, зокрема двоє дітей. Серед постраждалих - десять чоловіків і сім жінок.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 988 | Додав: adminA | Теги: розстріл, відео, Новому Орлеані, парад, поліція, Дня матері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]