Пт, 2024-04-19, 22:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Києву Німеччина передала 15 снігоприбиральних машин
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Федеральне міністерство транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини передало Києву 15 одиниць багатофункціональної снігоприбиральної техніки, яка працюватиме на вулицях столиці у зимовий період. Про це повідомив офіційний сайт міського голови столиці Віталія Кличка.

"Столиця отримала від Німеччини багатофункціональну техніку, яка прибиратиме вулиці міста взимку. Сьогодні до Києва прибули 15 машин снігоприбиральної техніки – 12 машин виробництва MAN та 3 - марки Mercedes. Це суттєво допоможе столиці впоратися зі снігом у зимовий період. Можу сказати, що Київ готовий до зими, і сподіваємося пройти її без жодних форс-мажорних ситуацій", - зазначив Кличко.

Як зазначається, 11 жовтня мер Києва разом з державним секретарем федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини Райнером Бомбою оглянули на митному терміналі 15 одиниць техніки, яка прибула до столиці.

Нагадаємо, в Україні вже розпочався опалювальний сезон.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 715 | Додав: adminA | Теги: Німеччина, 15 снігоприбиральних машин, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]