Чт, 2024-03-28, 16:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:01
Київ має намір облаштувати сквер у Квітневому провулку в Подільському районі
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Київська міська державна адміністрація має намір облаштувати сквер у Квітневому провулку в Подільському районі. Про це сказано в повідомленні прес-служби міськадміністрації.

"У провулку Квітневому на Мостицькому масиві, де вже багато років кияни відстоюють збереження зеленої зони біля своїх будинків, буде сквер", - цитує прес-служба голову Київміськадміністрації Олександра Попова.

Крім того, у повідомленні сказано, що там же буде обладнано й дитячий майданчик.

"Ми підтримали вас у вашому прагненні зберегти зелену зону. Влітку на сесії Київради було скасовано рішення про продовження оренди ділянки під будівництво багатоповерхового будинку. Готові вас підтримувати й надалі", - цитує прес-служба Попова.

Цю земділянку площею 0,31 га було передано в 2004 році товариству з обмеженою відповідальністю "Гіппократ плюс" в оренду на 5 років для будівництва, експлуатації й обслуговування житлового будинку з підземним паркінгом і приміщеннями клініки "Сімейний доктор" (договір оренди на землю від 17 червня 2005).

З огляду на численні скарги громадян і закінчення строку дії договору оренди, Головне управління земельних ресурсів підготувало проект рішення Київради, яким ТОВ "Гіппократ плюс" було відмовлено в поновленні договору оренди цієї земельної ділянки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1535 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]