Чт, 2024-03-28, 14:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
Київ та Приазов’я відвідає віце-президент Єврокомісії
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Віце-президент Єврокомісії відвідає Київ та Приазов’я

28 лютого Валдіс Домбровскіс, віце-президент Єврокомісії з питань євро і соціального діалогу, відповідальний за фінансову стабільність, фінансові послуги та Союз ринків капіталу, розпочне свій дводенний візит в Україну.

Про це у середу повідомили в представництві ЄС в Україні.

У четвер Домбровскіс зустрінеться з президентом Порошенком, прем’єром Гройсманом і міністром фінансів Маркаровою.

Під час перебування в Києві Домбровскіс планує обговорити питання економічної та фінансової співпраці між Євросоюзом та Україною і надання макрофінансової допомоги Україні.

Фіскальна політика та управління державними фінансами також стануть предметом обговорення.

Того ж дня він зустрінеться і матиме дискусію з викладачами та студентами Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У п’ятницю Домбровскіс у знак солідарності з Україною відвідає Приазов’я, де він проведе переговори з регіональними та місцевими органами влади.

Також він відвідає місцевий порт у Бердянську та офіційно відкриє фінансовані Євросоюзом дитячий садочок і реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: віце-президент Єврокомісії, Київ та Приазов’я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]