Чт, 2024-03-28, 15:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:24
Київ туристи вважають містом найкрасивіших жінок в світі
Інші останні Туристичні новини
Міжнародний туристичний журнал Travelers Digest визнав Київ містом, де проживають найкрасивіші жінки в світі.

Рейтинг Топ-10 міст з "найгарячішими дівчатами" було складено на основі відгуків сотень туристів, які подорожують планетою.

"Звичайно, це шовіністично, але тим цікавіше", - зазначає видання. На першому місці в рейтингу опинилися мешканки української столиці.

До речі, їхні "конкурентки" з Москви - лише на 6-му, повідомляє ТСН.

"Київ, без сумніву, є містом, де живуть найкрасивіші жінки в світі. Візит до Києва викликає трепет, і важко повірити, що такі красуні взагалі існують. Крім того, вони не такі затюкані, ніж їх російські "колеги", - характеризує дайджест киянок.

Туристам нагадують про київський Гідропарк на Дніпрі, який влітку стає "гарячою точкою", де приймають сонячні ванни українські красуні.

"А ті, хто вважає, що красиві жінки нецікаві та банальні, зможуть спростувати цю теорію. Жінки в країні добре освічені і завжди готові підтримати розмову про літературу чи філософію", - пише Travelers Digest.

Пропонуємо повний перелік 10 міст з найкрасивішими жінками світу за версією туристів:

1. Київ, Україна 2. Стокгольм, Швеція 3. Нью-Йорк, США 4. Буенос-Айрес, Аргентина 5. Варна, Болгарія 6. Москва, Росія 7. Тель-Авів, Ізраїль 8. Амстердам, Нідерланди 9. Сеул, Південна Корея 10. Монреаль, Канада

Зазначимо, під час свого виступу на форумі у Давосі Янукович запросив європейців в Україну, додавши, що на Україну треба "подивитися своїми очима" у той час, "коли почнуть квітнути каштани в Києві і у містах українських почнуть роздягатися жінки".

Пізніше правозахисники й дослідники гендерних питань в Україні обурилися висловлюванням президента Януковича про роздягнених жінок навесні як принаду країни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1106 | Додав: adminA | Теги: Київ туристи вважають містом найкра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]