Пт, 2024-03-29, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:37
Київ відвідав Depeche Mode. "Панки" "у відриві"
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У Києві в ніч з 29 на 30 червня відбувся концерт Depeche Mode у рамках їх світового туру на підтримку альбому "Delta Machine". Турне стартувало у травні у Франції і триватиме до лютого 2014 року, повідомляє Весті.ua.

Квитки на їхній виступ коштували від 244 до 5000 гривень і були повністю розкуплені.

Більше того, спеціально заради шоу були внесені корективи в графік роботи київського метро - роботу підземки продовжили на годину.

Сцену для виступу можна було порівняти з шестиповерховим будинком - її висота становила понад 18 метрів, а ширина близько 50 метрів.

А для фронтмена Девіда Геана спеціально спорудили 10 метровий поміст.

Під час концерту група відіграла 23 пісні (вісім з них - з нового альбому Delta Machine). У цілому, стадіон був забитий шанувальниками Depeche Mode "по зав'язку", а концерт, за свідченням очевидців, пройшов "на ура".

Виступ Depeche Mode, до речі, відвідали і деякі українські селебрітіс. Наприклад, серед гостей у віп-зоні був помічений Віктор Янукович молодший, співаки Ірина Білик і Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін), модель Влада Литовченко.

Шанувальник легендарної групи Олександр, який був присутній на концерті, поділився своїми враженнями з "Вести":

"Концерт мені дуже сподобався, "Депеші" відіжгли по повній! Правда, квитки на концерт коштували дорогувато, і потрапити у фан-зону було проблематично. Але, тим не менш, концерт вдався".

За словами Олександра, на концерт в Києві шанувальники з'їжджалися не тільки з усієї України, а й з усієї Європи. А ще було дуже багато вболівальників "Зеніта", які приїхали з Пітера підтримати у неділю свою команду в матчі "Динамо" - "Зеніт". Вони також скористалися моментом і побували в "Олімпійському".

Нагадаємо, про проведення концерту в рамках чергового туру групи стало відомо у жовтні 2012 року. Тур Depeche Mode розпочався 7 травня з концерту в Тель-Авіві, а завершиться 29 липня у Мінську. Також Depeche Mode відвідають Лісабон, Мілан, Рим, Москву, Санкт-Петербург, Дюссельдорф, Париж, Копенгаген, Берлін, Загреб, Будапешт, Афіни, Софію.

Останній, 12-й альбом легендарних британців - Sounds of the Universe - вийшов у світ у 2009 році. На його підтримку також відбувся концертний тур. У київському Палаці Спорту Depeche Mode виступали 8 лютого 2010 року.

Група Depeche Mode - один з найбільш яскравих представників "нової хвилі", а також стилів синтіпоп і пост-панк. Колектив виступає з 1980 року. Група випустила 12 студійних альбомів, кількість проданих альбомів перевалила за 70 мільйонів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1053 | Додав: adminA | Теги: Depeche Mode, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]