Чт, 2024-04-25, 10:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
Кіоск з шаурмою, де отруїлися 17 осіб у Одесі знесли
Інші останні Новини з регіонів України

У міськраді прийняли рішення провести комплексні перевірки санітарного стану всіх тимчасових торгових об'єктів, що продають м'ясні страви

В Одесі демонтували кіоск з продажу шаурми, їжею з якого отруїлися 17 осіб.

Про це повідомив в.о. заступника начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міськради Сергій Дубенко у Facebook.

"Під час наради цей підприємець зв'язався з керівництвом лікувального закладу, у якому проходять лікування потерпілі від неякісної продукції, для надання їм всебічної матеріальної допомоги", - уточнив він.

У міськраді прийняли рішення провести комплексні перевірки санітарного стану всіх тимчасових торгових об'єктів, що продають м'ясні страви.

Також мають перевірити у власників таких торгових точок наявність повного пакету дозвільних документів на такий вид діяльності.

Міська влада Одеси хоче скасувати документи на всі тимчасові споруди, у яких, попри порушення всіх діючих норм, відбувається реалізація шаурми.

Раніше повідомлялося, що у Черкасах шкільна лінійка закінчилася масовою непритомністю дітей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: Одеса, шаурма, отруєння 17 осіб, кіоск | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]