Пт, 2024-04-19, 11:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:05
Китай став єдиною країною в світі, де з'явився iPhone5. ВІДЕО
Інші останні Новини світу науки і технологій
На ринках Пекіна у продажу з'явився неіснуючий iPhone5, якого немає поки навіть у штаб-квартирі Apple.

Пристрій продається за виключно доступною ціною - всього 105 доларів. Жодних сертифікатів та гарантій подібний товар не має.

Продавці розповідають, що один з хакерів вкрав зображення телефону у Apple, а потім розмістив фото в Мережі. Тут його знайшли умільці з КНР, які і виготовили новий телефон.

ТОП-5 ТЕЛЕФОНІВ - КОНКУРЕНТІВ iPHONE5

Пристрої від Apple користуються величезним попитом у Китаї. При цьому офіційних магазинів американської компанії в країні практично немає. Але відкриваються підроблені Apple Store, які повністю копіюють оригінал.

Залишається тільки в черговий раз здивуватися швидкості китайських виробників, які випустили на ринок iPhone5 раніше, ніж це зробив Apple.

Нагадаємо, 4 жовтня компанія сильно розчарувала інвесторів і своїх шанувальників, представивши замість очікуваної п'ятої версії знаменитого смартфона лише модернізовану версію iPhone 4S.

ЗМІ вже назвали апарат "розчаруванням року", що відбилося і на вартості акцій компанії. Ще до закінчення презентації iPhone 4S їхня вартість впала на 3,5% в порівнянні з ціною на час відкриття торгів. Втім, через деякий час акції Apple знову підросли в ціні, надолуживши більшу частину втраченої вартості.

Новий iPhone зберіг колишній дизайн, отримав 2-ядерний процесор, 8-МП камеру з підтримкою Full HD і здатний працювати в мережах GSM і CDMA. Крім того, смартфон отримав більш ємний акумулятор, що підтримує до 8 годин розмови в 3G-мережі (14 годин у 2G) або до 10 годин при перегляді повноекранного відео.

Нарешті, в iPhone 4S з'явився режим роботи від двох антен - одночасно на прийом і відправку даних, що дозволяє йому викачувати дані з швидкістю, близькою до 4G. Пристрій сам перемикає антени, обираючи найкращий режим роботи

Мабуть, щоб зовсім не розчарувати прихильників, віце-президент компанії Філіп Шиллер поспішив заспокоїти: зовні це той же iPhone4, але "усередині" новинка цілком тягне на повноцінний iPhone5, тому питання з назвою пристрою є більшою мірою формальним.

Продажі iPhone 4S почнуться в США, Японії і ще п'яти країнах 14 жовтня, більш масштабний запуск ще в 22 країнах запланований на 28 жовтня. У США апарат коштуватиме 199, 299 і 399 доларів залежно від обсягу вбудованої пам'яті (16, 32 і 64 Гбайт), за умови укладення дворічного контракту з оператором.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1213 | Додав: nowyny | Теги: iphone5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]