Пт, 2024-03-29, 13:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:56
Кличко готовий зустрітися з призидентом, аби поговорити про м'ясо
Інші останні Політичні новини
Лідер УДАРу Віталій Кличко готовий зустрітися з президентом України Віктором Януковичем, аби обговорити вихід із політичної кризи, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я готовий зустрітися з президентом, готовий обговорити ключові кроки" , - заявив він в четвер 5 грудня.

"Але це може нагадувати лекцію про вегетаріанство вовку. Ми будемо йому говорити , що м'ясо є дуже шкідливим для здоров'я, але він цього ніколи не зробить, оскільки звик так жити", - підкреслив Кличко.

Янукович, незважаючи на нинішні хвилювання в країні, відбув з візитом до Китаю. Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в четвер заявив, 5 грудня, що більшості та опозиції в Раді вдалося досягти крихкого контакту, і консультації продовжаться.

3 грудня прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що уряд готовий провести круглий стіл з представниками опозиційних сил та громадськості з метою врегулювання політичної ситуації в Україні, якщо буде виконано ряд умов

Глава уряду зазначив, що головною умовою конструктивного проведення круглого столу має стати розблокування всіх адміністративних будівель. Крім того, до місць, де проводяться масові мітинги, не повинні допускатися провокатори. "При таких умовах ми готові хоч завтра сісти за стіл", - сказав прем'єр.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: зустрітися з призидентом, про м'ясо, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]