Пт, 2024-04-19, 20:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:11
Кличко хоче, аби Рада цього тижня взялася за імпічмент Януковича
Інші останні Політичні новини
Фракція "УДАР" вимагає цього тижня розглянути законопроект про імпічмент президента України. Про це заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту голова фракції "УДАР" Віталій Кличко, пише УНІАН.

Він наголосив, що такий закон "потрібен незалежно від прізвища президента". Кличко також наголосив на необхідності того, щоб Президент України Віктор Янукович виступив з посланням у ВР. За його словами, уже вичерпалися усі терміни для такого послання. "Складається таке враження, що президент України боїться відвертої розмови у парламенті", - зазначив Кличко.

За словами Кличка, цього тижня також необхідно розглянути питання призначення виборів у Києві. За його словами, після голосування за дату виборів необхідно буде ухвалити низку законопроектів, які повернуть самоврядування у столиці.

Кличко також вимагає розгляду на цьому тижні питання про відповідальність Кабінету міністрів України. За його словами, вже навіть останнім часом "уряд наробив багато того, щоб піти у відставку". За словами голови фракції "УДАР", зокрема, йдеться про видалення народних депутатів із засідань уряду, стеження за народними депутатами.

Згадаймо, 15 березня один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк повідомив головну мету опозиції: імпічмент Януковича і відставка депутатів ПР.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: імпічмент Януковича, Рада цього тижня, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]