Чт, 2024-03-28, 21:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:48
Кліматична конференція ООН стартувала у Німеччині
Інші останні Новини Європейського Союзу

  У німецькому Бонні в понеділок, 6 листопада, розпочалася міжнародна Кліматична конференція ООН (COP23).

Про це повідомляє DW.

Участь у заході візьмуть загалом 25 тисяч учасників. Конференція триватиме два тижні і буде присвячена втіленню в життя пунктів Паризької кліматичної угоди.

Серед іншого, йтиметься про конкретні правила, які б завадили країнам демонструвати дані про викиди CO2, що не відповідають дійсності, а також про наслідки виходу з Паризької угоди США.

Очікується, що в конференції візьмуть участь Анґела Меркель (Angela Merkel), Еммануель Макрон, Леонардо Ді Капріо, Арнольд Шверценеггер та багато інших політиків і знаменитостей.

На тлі конференції міністр з питань довкілля Німеччини Барбара Гендрікс звернулася до партій-учасниць коаліційних переговорів (ХДС, ХСС, Вільна демократична партія та "Зелені") із закликом більше приділити часу в переговорах питанням глобальних кліматичних змін і захисту довкілля.

За принципом ротації цього року Конференція ООН з проблем глобальних змін клімату мала відбутися на островах Фіджі. Однак невеликий архіпелаг виявився технічно неспроможним прийняти на своїй території 25 тисяч гостей.

У зв'язку з цим конференцію вирішили перенести до Бонна, де розташована штаб-квартира Секретаріату Рамкової конвенції ООН щодо змін клімату.

Конференція супроводжується великою кількістю протестів та демонстрацій, які відбулися у Бонні та його околицях ще до її початку.  Активісти, зокрема, прорвались на територію найбільшого вугільного кар’єру, протестуючи проти видобутку вугілля.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: Німеччина, кліматична конференція ООН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]