Пт, 2024-03-29, 15:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:48
Клімкін - в ООН є чітка проукраїнська коаліція
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Генеральна Асамблея ООН продемонструвала наявність підтримки України усім світом. Про це заявив голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін в ефірі телеканалу "Інтер".

"В ООН є дуже чітка проукраїнська коаліція, яка розуміє, що Україна бореться за цінності саме тут, в Європі. Навіть у масштабах ООН всім не байдуже те, що відбувається в Україні. Нам допомагали і будуть допомагати", – сказав він.

Клімкін також зазначив, що світові лідери зійшлися на думці, що "ситуація в Україні – це питання цінностей, а в Сирії – це питання врегулювання ситуації на Близькому Сході. Ці питання ніколи не будуть розмінюватись.

"Інший аспект, що в обох питаннях Росія фактично підтримує тероризм, і про це всі говорять. Кого Росія бомбардує? Це поміркована опозиція, яка бореться за зміни в Сирії. Зараз російські війська перебувають на Донбасі та в Сирії. Де вони будуть завтра – це нікому невідомо. Це питання довіри, це питання довіри до Росії, якої немає", – підкреслив він.

Раніше повідомлялось, що президент США Барак Обама підтвердив підтримку України і зусиль Порошенка захистити територіальну цілісність і суверенітет України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 859 | Додав: adminA | Теги: чітка проукраїнська коаліція, ООН, Клімкін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]