Пт, 2024-04-19, 03:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:19
Кліп про Україну зняли російські репери. ВІДЕО
Інші останні Туристичні новини

Російські музиканти з популярного проекту RapInfo зняли відеокліп про Україну і Євро-2012. У 4-хвилинному ролику "Ефір з Україною", зокрема, мовиться: "Туристів залякали: Україна - це тихий жах. Всі, хто так вважає, вочевидь з головою не дружить", пише "Сегодня".

Репери оцінили фан-зону на Хрещатику, в якій "атмосфера дозволяє відчувати себе як удома", і "все спокійно, немає нікого в погонах". Вони також подякували головному тренеру збірної України Олегу Блохіну за "проявлений характер і вольову гру".

Є у кліпі й "репортаж" з наметового містечка "Батьківщини". Музиканти співають: "Влада не боїться свого народу. Є демократія, є свобода, це так. Скажіть, чи можливо таке на Чистих прудах?". Ймовірно, таким чином репери натякають на затримання москвичів під час мирних акцій у Москві.

Слід зазначити, що керівник проекту - син відомого журналіста Леоніда Парфьонова Іван. Свого часу творчістю RapInfo надихнувся навіть прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. Глава уряду РФ, коли був президентом країни, навіть захотів записати звернення до народу в стилі реп. Щоправда, до сьогодні росіяни так і не побачили Медведєва, який співає речитативом.

На Youtube RapinfoTV розмістили сам відеоролик.

Нагадаємо, що з 8 червня по 1 липня Україна та Польща були господарями Євро-2012. Як заявили під час турніру в МЗС України, що безпрецедентна кількість гостей на фіналі Євро-2012 свідчить про безперспективність політизації спорту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1704 | Додав: admin | Теги: rapinfo, відеокліп про Україну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]